Lezing!

Beste allemaal, er zijn nog slechts twintig kaarten beschikbaar voor mijn lezing van woensdag 21 oktober a.s. met als thema “Get Inspired! Praktische tips om je dromen te verwezenlijken” die wordt georganiseerd door de Junior Kamer De Landen van Overmaze en vanaf 20.00 uur plaatsvindt in boekhandel Dominikanen te Maastricht. Dus wees er snel bij want uitverkocht = uitverkocht! Interesse? Neem dan snel contact op via http://www.dameskamer.nl of kijk op hun FB-pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s