Laatste nieuws!

De kogel is eindelijk door de kerk! Met veel trots kan ik aankondigen dat ik een tweede boek mag gaan schrijven! Het valt, net als mijn eerste boek “Mijn eerste lijk is gelukkig vers” in de categorie non-fictie en zal in het najaar van 2016 uitkomen bij uitgeverij Kosmos.

Het gaat over een heel bijzondere gebeurtenis die ik heb meegemaakt na het overlijden van mijn vader en die mijn wereld zoals ik die tot dan kende – zowel privé als beroepshalve – totaal op zijn kop heeft gezet. Geloofde ik eerst op voorhand niets totdat dit bewezen was, sindsdien geloof ik alles totdat het tegendeel blijkt.

Het boek omschrijft hoe ik heel anders uit het rouwproces kwam dan dat ik erin ging en dat zijn dood, hoe intens verdrietig ook, totaal onverwacht hele mooie dingen op mijn pad heeft gebracht. Dit hele proces van persoonlijke ontwikkeling is ontzettend leerzaam voor mij geweest en heeft me bovenal opnieuw doen kennismaken met mezelf, met hoe ik echt ben. Het heeft uiteindelijk zelfs tevens als katalysator gefungeerd bij mijn beslissing om het Openbaar Ministerie te verlaten en mijn hart te volgen. Het wordt daarom niet alleen een troostrijk en hoopvol stemmend boek, maar ook een boek met een sprookjesachtig waar gebeurd verhaal dat ik graag met anderen wil delen.

Uiteraard zal ik jullie over het verloop van mijn schrijfproces nauwgezet op de hoogte houden, zowel hier als op mijn website http://www.pascalebruinen.com (zeer binnenkort online) en officiële Facebookpagina PascaleBruinenOfficial.

17 thoughts on “Laatste nieuws!

    • Ja, mogelijk dat het moeten verwijderen van de boom ook nog erin aan bod gaat komen, dat moet ik nog even gaan bekijken. Zou wel mooi in het geheel passen…Dank voor je gelukwens!

  1. Wat een geweldig goed nieuws! Gefeliciteerd!!! Ben zeer benieuwd naar dit tweede levensverhaal. En mooi dat je juist dit zeer persoonlijke deel van je leven met je lezerspubliek kunt en wilt delen. Veel liefs en succes, Nicole

  2. Pascale, op naar een nieuw reisje, gaat vast goed bevallen en als je een keer langs de weg komt te staan met een lekke band mag je me contacten. groetjes, elle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s