Leesfragment “Mijn eerste lijk is gelukkig vers”

Inmiddels weten jullie natuurlijk dat ik druk bezig ben met schrijven want in het najaar komt bij Kosmos Uitgevers mijn tweede boek uit. Dat heeft als (voorlopige) titel: Het Jaar van de Uil. Voor meer informatie hierover en over alle andere dingen waar ik mee doende ben, verwijs ik jullie graag naar mijn website, http://www.pascalebruinen.com.

Voor diegenen die mijn eerste boek nog niet kennen: dit is in januari 2015 verschenen bij De Fontein en heeft als titel: “Mijn eerste lijk is gelukkig vers”. Het boek gaat over de tijd dat ik heb gewerkt als officier van justitie en bevat waar gebeurde verhalen over mijn spannende, ontroerende en soms ook grappige belevenissen binnen en buiten de rechtszaal. De titel refereert aan de eerste gerechtelijke sectie die ik als groentje moest bijwonen. Uiteraard komt dit ook uitgebreid terug in het boek.

Nieuwsgierig? Klik dan hier op het leesfragment! http://issuu.com/defonteintirion/docs/leesfragment__mijn_eerste_lijk_is_g

2 thoughts on “Leesfragment “Mijn eerste lijk is gelukkig vers”

  1. Ben benieuwd naar je boek! Ik vond dit boek heel interessant, en vooral de gerechtelijke sectie is me in het bijzonder bijgebleven, zeer beeldend opgeschreven, ik kon het bij wijze van spreken ruiken :-))

    Weer helemaal beter Pascale ?

    Groet,Thea.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s