Presentatie op Planetree Conferentie Nieuwegein

Het zit er al weer op, de Planetree Conferentie met als thema “Verfrissend!”, die plaatsvond op 17 maart 2016. Het was een geweldige en inspirerende dag die op zeer professionele wijze door Planetree was georganiseerd. Zo’n 600 deelnemers uit alle takken van de zorg waren aanwezig om aan allerhande workshops mee te doen en om naar diverse sprekers te luisteren. Ik was daar één van.

De titel van mijn presentatie was “Een frisse wind vanuit andere hoek”. Daarin heb ik het belang van je kwetsbaar durven opstellen belicht vanuit mijn ervaringen als advocaat, officier van justitie en schrijver.

De reacties na afloop waren enthousiast:

Geraakt door het verhaal van Pascale Bruinen op de conferentie ‘Planetree’ voor mensgerichte zorg. Mooi hoe Pascale haar eigen groei en persoonlijke ontwikkeling weet te verbinden aan professionaliteit en de wens om kwetsbaarheid de grootste kracht te maken in boardrooms en op de werkvloer. De manier waarop Pascale dat doet is intens, beeldend, met een sparkle van humor en zachtheid tegelijk. Pascale heeft weliswaar haar toga aan de wilgen gehangen, haar onmiskenbare magistrale charisma heeft ze behouden.’

Danielle Braun – Corporate Antropoloog, auteur, spreker en chief van de Academie voor Organisatiecultuur

Het was interessant en inspirerend wat je vertelde, Pascale. Dank daarvoor! 

Klaas-Jan Gorter

Ik was erbij. Dank je wel voor de inspirerende woorden! 

Monique Majoor, Facilitair Manager bij Zorggroep Almere

IMG_0417IMG_0420 20160317_150140IMG_0028

2 thoughts on “Presentatie op Planetree Conferentie Nieuwegein

 1. Pascale,

  Ik had niet anders verwacht dan dat dit een groot persoonlijk succes zou worden. Jij bent simpelweg “geknipt” voor dit soort werk. Je hebt altijd een goed en zinvol verhaal, je weet de mensen te boeien (in de andere zin van het woord natuurlijk 🙂 ) en je hebt een natuurlijke uitstraling van een persoonlijkheid die de twee werelden toont, een van de harde werkelijkheid en een van jouw warme en kwetsbare menselijkheid.
  Volgens mij heb jij de meest belangrijke beslissing in je leven genomen door deze weg te kiezen.

  Veel succes en vooral plezier verder in je verdere ontwikkeling. Ik weet zeker dat wij elkaar hier of daar nog ontmoeten, te beginnen natuurlijk bij het project Onveranderd Anders van Andrea Germeraad.

  Jacques
  de blauwe diender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s