Tekenen tweede boekcontract…

Onlangs was het officiële moment eindelijk daar: het tekenen van het boekcontract bij Kosmos, een heuglijk moment! Op de foto’s, die van de hand van Annemiek Mommers zijn, zie je mij samen met Annelies Nijboer, acquirerend redacteur bij Kosmos. Zoals jullie zien ben ik helemaal happy!!! Nu het boek alleen nog “even” tijdig voltooien …

Afbeelding

Afbeelding 1

6 thoughts on “Tekenen tweede boekcontract…

    • Dank je wel Marcel! Het is, net als mijn eerste boek, een waar gebeurd verhaal. Het gaat over een proces van persoonlijke groei en diverse bijzondere gebeurtenissen die ik doormaakte na de dood van mijn vader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s