Marketing nieuws

Nog 12 dagen en dan verschijnt mijn tweede boek, Het jaar van de uil. Zo lang naar uitgezien en nu is het ineens heel dichtbij. Ben ontzettend benieuwd naar de reacties.

Intussen draait de marketingmachine op volle toeren. Zo had ik eergisteren een interview met De Limburger voor het L-magazine, het weekendmagazine dat iedere zaterdag bij de krant zit. Ontzettend leuk om te doen en journaliste Kim Noach heeft er een heel mooi geheel van gemaakt. Het interview verschijnt op zaterdag 29 oktober a.s., één dag dus voor de boekpresentatie. Spannend!

Gisteren had ik de fotoshoot voor dit interview met fotograaf Roy Wanders. Dat betekende vooraf acute kleding-, haar- en make-up stress (mental note: waar is Leco als je hem nodig hebt?). Uiteindelijk maar snel wat simpels aangetrokken (past ook het beste bij mij) en hup, gaan met die banaan. Het leven van een amateur fotomodel gaat niet over rozen want ik heb zowaar een tijdje moeten kleumen in de buitenlucht. Maar daar krijg ik dan wel de allermooiste plaatjes tegen een dreigende wolkenlucht voor terug. Heb steeds meer respect voor de heren en dames topmodellen…

Maar ook de foto’s die binnen zijn gemaakt, zijn heel mooi geworden. Roy Wanders verdient een groot compliment! Helaas moeten jullie nog even wachten voordat het totaalresultaat te zien zal zijn.

En onlangs ontving ik nog bijgaande reactie betreffende mijn eerste boek. Ook altijd weer leuk!

Tot gauw weer!

schermafbeelding-2016-10-13-om-21-05-59

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s