Goeroe op gympen, mijn nieuwe blog op Chapeaumagazine.com

Vanaf begin oktober 2016 ben ik op de site van Chapeaumagazine.com gestart met een reeks maandelijkse blogs getiteld ‘Goeroe op gympen’. Uit de titel volgt al dat ik ernaar streef om spiritualiteit uit de ‘zweverige’ sfeer te halen die voor veel mensen nu eenmaal nog steeds om dit onderwerp heen hangt. In deze reeks zal ik spiritualiteit van verschillende kanten belichten en zo laten zien dat we allemaal spiritueel zijn, of we dat nu willen of niet, enkel en alleen al omdat we mens zijn.

Voor Chapeau Magazine zijn deze blogs een echte primeur en daar ben ik trots op!

Mijn eerste blog heet ‘Het S-woord’ en rekent af met de nodige vooroordelen waar ik tot voor kort zelf ook last van had. Zie http://www.chapeaumagazine.com/nl/headlines/2016/10/pascale-bruinen-goeroe-op-gympen/

schermafbeelding-2016-10-10-om-11-36-50

schermafbeelding-2016-10-10-om-11-36-39

3 thoughts on “Goeroe op gympen, mijn nieuwe blog op Chapeaumagazine.com

 1. Zeg Pascale,

  je weet toch wel dat ‘ze weten zich er geen raad mee.’ geen correct Nederlands is?

  Beetje erg Limburgs om van een nietsvermoedend werkwoord ineens een wederkerend exemplaar te maken.

  Sorry, kon het niet laten. 😂

  Alles goed verder?

  Groet, Rik

  • Beste Rik,

   Ai, pijnlijk…! Want je hebt helemaal gelijk, zie ik nu. Maar eerlijkheidshalve moet ik ook toegeven dat ik de Limburgse variant niet alleen veel natuurlijker vind klinken, maar ook mooier (sorry, ABN). Lichtpunt is wel dat ik deze les voortaan niet meer zal vergeten, dus veel dank voor jouw oplettendheid en de moeite die je neemt om me erop te attenderen. Blijf dat ook vooral doen mocht je nog meer ongeregeldheden tegenkomen (zal wel niet de laatste zijn geweest, vrees ik) :-))) Zo leer ik – gelukkig! – nog iedere dag bij. Hier alles prima, ben heel blij met mijn nieuwe leven en zie reikhalzend uit naar het eerste fysieke exemplaar van mijn boek en de presentatie op 30 oktober a.s.

   Groetjes van Pascale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s