Reviews ‘Het jaar van de uil’

Nog maar zes dagen en dan is het zover! Dan ligt mijn tweede boek, Het jaar van de uil in de winkel. Een waargebeurd verhaal over liefde, verlies en verdriet. Over veerkracht en verwondering, hoop en humor, zelfs op de treurigste momenten. Over hoe je je verdriet als springplank kunt gebruiken om jezelf te hervinden nadat je op de bodem van een hele diepe put hebt gezeten. Over het tonen van kwetsbaarheid, dat geen teken is van zwakte, maar juist van moed, durf en kracht. Dit boek gaat, kortom, over universele thema’s in een heel persoonlijk en troostrijk jasje. Maar het gaat ook over de Wet van de Aantrekkingskracht die ik met eigen ogen aan het werk heb gezien. Hierdoor is mijn wereld zoals ik die tot dan kende totaal op zijn kop gezet.

Inmiddels zijn er meer reviews binnen die ik hier met jullie wil delen. 

Vreneli Stadelmaier, auteur van de bestseller ‘Fuck die onzekerheid’ en winnares van de Joke Smit-prijs 2015:

”Het jaar van de Uil is een mooi spiritueel requiem voor een vader. Bruinen beschrijft prachtig hoe afscheid nemen kan leiden tot herbezinning en transformatie. Een bemoediger voor iedereen die zichzelf opnieuw wil uitvinden.’

Egbert Brons, coach/trainer/procesbegeleider en onderzoeker van de kunst van creatie:

‘In dit meesterlijk geschreven boek speelt de Wet van Aantrekkingskracht een prominente rol. Zorgvuldig verpakt in het verhaal worden puzzelstukjes aangereikt die er voor zorgen dat je tot op het laatst nieuwsgierig blijft naar de ontknoping.

Het verhaal kent verschillende lagen en is niet alleen een familiegeschiedenis. Het is ook het verhaal van twee transformatieprocessen. Eén proces is het proces dat we vroeg of laat allemaal zullen meemaken, het andere is een proces dat alleen gegund is aan wie zich durft open te stellen voor het onstoffelijke en het ongrijpbare.

In dit boek geeft Pascale je zicht op een werkelijkheid die er ook is, maar voor velen verborgen blijft. Ze schrijft in een stijl waardoor je soms direct in het hart geraakt wordt. Ze neemt je mee op reis door haar leven en weet je te verleiden om door te blijven lezen. Op een speelse manier weet ze het alledaagse te verbinden met spiritualiteit. Ze weet spanning en verwachting in het verhaal te brengen. Het boek is een getuigenis van een bijzondere spirituele ervaring, van het ten diepste ervaren van hoe de Wet van Aantrekkingskracht een leven kan veranderen, en hoe een totaal nieuwe werkelijkheid gecreëerd kan worden. Een aanrader voor iedereen die achter de schermen van de alledaagse werkelijkheid wil kijken.’

420066

 

2 thoughts on “Reviews ‘Het jaar van de uil’

  1. In het artikel van gisteren miste ik de bijzondere gebeurtenis die jij voelde met de uil.
    Slechts het noemen is te weinig om de kracht mits je er in gelooft te ervaren, of heb ik iets gemist.
    Succes met je tweede boek! Wellcht ervaar je hier ook weer iets positiefs.

    • Ja dat klopt, maar dat is bewust gedaan omdat ik anders immers al de kern van het boek zou verklappen. Om de volledige impact van deze gebeurtenis te kunnen begrijpen heb je de hele context nodig.
      Dank je wel voor je goede wensen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s