Interview in ‘Mijn Geheim’ Special over wonderen

Vandaag is de ‘Mijn Geheim’ special over wonderen verschenen. Daarin staat een interview over mijn transformatieproces dat ik doormaakte na de dood van mijn vader zoals omschreven in mijn boek ‘Het jaar van de uil’. Daarin kun je lezen over mijn wonderbaarlijke ervaringen waarin een uil een centrale rol speelt…

img_3309img_3310img_3311img_3312img_3313img_3314

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s