‘Goeroe op Gympen’ nu ook op mijn website www.pascalebruinen.com

Al eens een kijkje genomen op mijn website, www.pascalebruinen.com? Daar vind je uitgebreide informatie over wat ik allemaal doe maar ook heel veel foto’s, o.a. op mijn digitale moodboard dat wisselt met de seizoenen.

Inmiddels is er een nieuw item toegevoegd aan het menu, te weten ‘Goeroe op Gympen’. Op deze plek verschijnt geregeld een nieuwe column over spiritualiteit (eerder als blog gepubliceerd op Chapeaumagazine.com).

Ik wens jullie veel lees- en kijkplezier!

Pascale Bruinen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s