Verzoek om review van ‘Het jaar van de uil’ te plaatsen op Bol.com

Lieve lezers en lezeressen,

Ik krijg heel veel mooie reacties van jullie over mijn boek ‘Het jaar van de uil’. Sommige raken me heel erg, bijvoorbeeld omdat mensen me laten weten dat ze dankzij mijn boek  een prachtige leeservaring hebben gehad, zich getroost voelen in hun eigen verlies, hun hart meer durven te volgen of tot andere inzichten zijn gekomen. Dat vind ik fantastisch want juist om die redenen heb ik dit boek geschreven.

Omdat ik (gelukkig) geen Astrid Holleeder ben, moet mijn boek het niet hebben van een uitgekiende marketingstrategie, maar van mond-tot-mond reclame. Daarom zou ik het heel fijn vinden als jullie je enthousiasme voor mijn boek zouden willen delen met anderen zoals  potentiële lezers op Bol.com. Maar uiteraard mogen jullie dit ook doen op andere fora, graag zelfs!

Degenen die deze moeite willen doen wil ik bij deze, mede namens de uil, alvast hartelijk bedanken.

Liefs van Pascale

unknown

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s