WINACTIE ‘HET JAAR VAN DE UIL’

jaarvandeuil

In nauwe samenwerking met Kosmos Uitgevers en Inspirerend Leven mag ik drie gesigneerde exemplaren weggeven aan diegenen die meedoen met onze winactie! Het enige dat je hoeft te doen, is Inspirerend Leven via de link laten weten wat jouw droom is en waarom je zo graag wilt dat juist déze droom uitkomt. De drie origineelste inzendingen zijn de gelukkige winnaars en worden op 9 januari 2017 bekend gemaakt. Kijk snel op http://www.inspirerendleven.nl/weggeefactie-maak-kans-op-gesigneerd-exemplaar-jaar-uil/

Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s