RTL Late Night…

Lieve lezers van mijn blogs, vanavond mag ik aan tafel aanschuiven bij Humberto Tan in RTL Late Night om te praten over mijn boek “Mijn eerste lijk is gelukkig vers”!!!

Omdat uitgerekend nu Facebook er uit ligt (ik kom er althans niet op), deel ik dit grote nieuws maar even op deze manier met jullie.

Morgenavond ben ik te zien bij Limburg Vandaag van TV Limburg, om 18.00 uur.

Veel liefs van mij en tot vanavond!

26 gedachten over “RTL Late Night…

   • Heb jouw interview gekeken en ben zeker benieuwd naar het boek.
    Wennen aan de dood…
    Koel blijven t.o.v. dader
    Meanderen in wat wettelijk mag en kan …?
    Het recht moet zijn beloop hebben.
    Het blijft hopelijk mensenwerk, maar fouten mogen niet gemaakt worden,
    omdat dat resulteert in vrijspraak.
    Succes op beide vlakken

   • Mevrouw de officier ik vind u een bijzondere charmante mevrouw.Als trouw lezer van uw columns is het elke keer een verademing om uw verhalen te lezen.Ondanks dat u ( denk ik)ook weleens de keiharde juriste moet wezen.Gelukkig ken ik uw wereld niet en hoop er ook nooit mee in aanraking te komen maar als ik tegenover u zou zitten dan zou ik me een stuk rustiger voelen met of zonder advocaat.Bij u heb je de neiging om te denken nou laat die advocaat maar zitten!U bent een fijn mens. Nico Lindhout.

   • Beste heer Lindhout, wat een mooie reactie, ik vind het heel bijzonder dat u de moeite neemt om mij dit te laten weten. Dank u wel! Vriendelijke groeten van Pascale Bruinen

 1. Voor mij komt het goed uit dat je het op deze manier laat weten, ik zit niet op Facebook!
  Ik ga zeker kijken en wens je veel succes, want het is best spannend natuurlijk!

  Groet, Thea.

 2. Leuk je nu live op tv te hebben gezien. Het voelde al heel vertrouwd aan, alsof ik je al een hele tijd ken. Voor mij kwam je open en oprecht over, precies zoals ik me had voorgesteld .Ik vond het een goed interview en hoop dat heel veel mensen je boek gaan lezen. Goed gedaan!

 3. Heb je interview bij Umberto gezien, maar………….geschrokken; want wat hoor ik je zeggen over het “officier-van-justitie” zijn en over de advocatuur?
  LIEGEN MAG !
  Nou had ik door mijn werk al lang geen vertrouwen meer in rechters en advocaten (toen ik ageerde tegen de opgelegde WOZ- waarde van onze woning zëi de betreffende rechter doodleuk “woningwaarden verminderd vanaf 2008 ? hoe kom je erbij” EN “je moet niet alles geloven wat in de krant staat en op TV wordt vermeld”……
  MAAR IK BEGRIJP HET NU BETER: l i e g e n m a g !

  • Geachte lezer, ik denk dat u mij verkeerd begrepen heeft. Rechters en officieren mogen – natuurlijk – nooit liegen. Getuigen ook niet. Tijdens RTL Late Night gaf ik aan dat verdachten van strafbare feiten het recht hebben om te zwijgen, maar dat ze – verdachten dus – ook mogen liegen in de rechtszaal. En dat gebeurt ook nog wel eens. Dat komt omdat verdachten niet verplicht zijn om mee te werken aan hun eigen veroordeling. Dat is een belangrijk recht. En verdachten mogen dus ook een heel ander scenario verzinnen van wat er is gebeurd. De strafadvocaat heeft de regie over de strafzaak. Hij of zij zal daarom met de cliënt, de verdachte dus, een strategie uitstippelen van hoe de verdachte het beste kan worden verdedigd.
   Ik hoop dat het nu iets duidelijker voor u is. Met vriendelijke groet, Pascale Bruinen

   • Ja maar Mevrouw de officier je staat toch onder ede ? En op meineed staat toch een gevangenistraf van maximaal 7 jaar?PS; Ik moet er niet aan denken!Daarom zou ik alleen niet durven liegen en zeker niet tegenover u.Hartelijke groet N.Lindhout.

   • Getuigen staan onder ede en indien die dan liegen, plegen ze inderdaad meineed. Een verdachte staat in Nederland nooit onder ede in zijn hoedanigheid als verddachte in een strafzaak. Gr, Pascale

 4. Oh! Weer een les, reden om nooit met u in aanraking te komen Mevrouw de Officier Mevrouw ik ga uw boek lezen u bent echt waar een wereld wijf>>>>>>>>>>>>>>>!PS ik ben gewoon een oude man van 67 jaar en verder helemaal niks!Hartelijke groeten Nico.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s