En het is…..een boek!!!

Zoals eerder aangekondigd was vandaag de deadline voor mijn tweede boek, Het Jaar van de Uil. Zojuist heb ik het definitieve manuscript doorgezonden aan mijn uitgever dus ben ik, precies op de uitgerekende datum, vanmiddag bevallen van mijn langverwachte literaire spruit. Het is dus met enige vermoeidheid maar grote trots dat ik jullie deze geboorte nu mag aankondigen! De komende tijd zal mijn geliefde baby, die ik helaas al meteen weer heb moeten afstaan, helemaal uit elkaar worden geplukt in het redactieproces maar ik vertrouw erop dat ik hem heelhuids terug zal zien :-))) Ik hou jullie op de hoogte!

IMG_1468

 

3 gedachten over “En het is…..een boek!!!

 1. Dat is geweldig nieuws Pascale. Een hele bijzondere geboorte, een uilskuiken zou je kunnen zeggen. Ben zeer benieuwd naar wat je vanuit jezelf tot leven hebt laten komen.
  Op naar de presentatie, zou ik zeggen.

  Jacques

 2. DIE VERMEUIENDE BEVALLING ZAL VAS EN ZEKER DE MEUITE WEERT ZEEN…BIN ERREG BENUIT!!!!…

  NOE MAAGSTE FF E PAAR DAOG OETRUSTE OP MALLORCA.

  GENEET VAAN DE QUALITYTIME MET DIEN DOCHTER.

  GROETJES,

  Mirian.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s